Wie is Noordwerk

Noordwerk is een betrouwbare dienstverlener op het gebied van flexibele arbeidsverhoudingen door Payrolling, het inzetten van flexibel personeel en personeelsbemiddeling. Noordwerk is in 2008 opgericht als allround dienstverlener in personeelsbemiddeling. Naast het aanbieden van payrolling kan ook werving en selectie worden aangeboden.

De afgelopen jaren hebben wij geconstateerd dat payrolling, op basis van uitzenden of detacheren, voor bedrijven steeds interessanter wordt.

 

Bedrijven zoeken zelf werknemers. Zelf de eerste selectie uitvoeren en Noordwerk de administratieve en financiële zaken laten regelen.

Dit is de reden dat Noordwerk zich heeft gespecialiseerd in payrolling. Noordwerk kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Om ons te kunnen onderscheiden bieden wij payrolling aan in samenwerking met Fortium één van beste Payroll bedrijven in Nederland.


Kwaliteit, afspraak is afspraak en korte lijnen. Rechtstreeks contact met onze klanten, flexibiliteit, professionaliteit, marktkennis en betrokkenheid kenmerken ons bedrijf. Dit is wat Noordwerk u wil aanbieden.

 

Noordwerk
De Sile 4
8414 MR  Nieuwehorne
Tel: 06 4470 4117
Mail: info@noordwerk.nl