Werving en selectie

Noordwerk werft en selecteert gemotiveerde vakspecialisten op MBO- en HBO-niveau voor opdrachtgevers. De werving en selectie van de juiste vakmensen is een arbeidsintensief proces, waarbij kennis en ervaring belangrijke succesfactoren zijn. Wij hebben deze kennis en ervaring. Daarnaast kennen we de valkuilen. Samen met onze pragmatische kijk op mensen en situaties kunnen wij onze opdrachtgevers tot op grote hoogte “ontzorgen” bij sollicitatie- en selectieprocedures.

De kandidaten worden door Noordwerk in eerste instantie gezocht binnen ons netwerk. Van deze kandidaten kennen wij de achtergrond, dit verhoogd de kans op een goede match. Wij selecteren de kandidaten niet alleen op kennis en vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat iemand past binnen uw bedrijfscultuur. Hij of zij moet in het team passen om samen een toegevoegde waarde te leveren.

Noordwerk biedt de mogelijkheid voor opdrachtgevers om via onze detacheringactiviteiten gebruik te maken van ons aanbod om mensen na minimaal 1 jaar over te nemen in een vast loondienstverband. In feite wordt hiermee een vorm van “verlengde proeftijd” gecreëerd, waarbij onze opdrachtgevers en onze mensen uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar over langere tijd op waarde te schatten.